Koh Tao – Fridykning och Muay Thai

Så nu har vi äntligen kommit till Koh Tao. Båtturen var en riktig pärs, gungade som tusan och det fanns varken mat eller vatten att köpa ombord på båten.
Det gjorde inte turen lättare.

Hur som helst så kom vi fram efter 2 timmars båtåkande. Och väl här var det fint väder och ett sådär härligt Koh Tao klimat ;).

Checkade in på Asia Divers Resort och packade snabbt upp. Därefter blev det en tur till Good Time Adventures för att kolla när fridykning AIDA kurs 1 börjar på måndag.

Asia Divers Resort Koh Tao

Så på Måndag kl 08.00 ska jag vara där. Det kommer att bli en hemsk kurs ;), får inte äta någonting på morgonen (Samt får inte dricka kaffe eller sprit mm, men det är inget problem).
Men jag har redan bestämt mig för att fuska, måste äta någonting på morgonen annars kommer jag bara må dåligt när vi åker båt ut till ställena. SÅ det blir en yoghurt och lite frukt på morgonen 😉

Så fridykningskursen ska vara i 3 dagar.

Hur som helst efter att vi var på Good Time Adventures så gick vi till min gamla favoritrestaurang. När vi var här sist så serverade dom en fantastisk deep fried spareribes i någon sweetchili sås. Så även om allt var sig likt i omgivningen så var tyvärr denna goda maträtt borta :/
Nästan en lika stor mattragedi som när Sorte Gryde flyttade från Helsingör. Då hade jag också gått och längtat efter att äta en god hamburgare men när vi väl kom dit så fanns inte restaurangen kvar :/

SÅ vi åt någontingannat halvtråkigt (rätt så gott men det kunde ändå inte jämföras med Deep Fried spareribs.

Restaurang utsikt

Därefter var det en rask promenad tillbaka till hotellet för att slappa lite vid poolen samt sova lite.

Eftermiddagen testade vi på Koh Tao Island Muay Thai. Trevligt litet gym med engagerade tränare. Informativa och duktiga på att både sätta dig lite på prov men även för att visa vad du gjorde fel.
Känns bra att få lite sådana instruktörer efter dom rätt så oengagerade instruktörerna på Superpro Samui.

Koh Tao Muay Thai

Gymmet är rätt så litet fast där finns en relativt ny och fin styrketräningsdel. Annars som sagt typ en 7-8 säckar, en ring. Men utrustningen är i fint skick och man får låna det mesta här. KOmmer att skriva mer om Koh Tao Muay THai sen.

Kvällen blev det Pizza Buffe på SImple Life. 170 bath för både dryck och mat.

Idag får vi se lite vad vi gör om det blir ut och snorkla eller om vi lägger oss vid stranden. Allt beror lite på hur mycket det ser ut att blåsa.

Men ni får säkert läsa mer om det imorgon.

Det här inlägget postades i Koh Tao och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>