Koh Tao och Baiyoke Sky Hotel

Koh Tao

Nu har vi lämnat Koh Tao som var en fantastisk ö med mycket undervattensliv att se och uppleva. På Koh Tao så passade jag på att ta Padi Open Water på Ban’s diving school. Kursen kostade typ 9800 bath men då fick man rabatt på rummen, så istället för 2500 bath per natt för två så blev det 1500 bath per natt för två personer. Iofs så var det kanske inte så billigt men det var ett fint hotell och vi fick fantastiska hotellrum på Ban’s Diving School.

Utsikt från vårt hotellrum på Bans Diving Center på Koh Tao.

En annan liten fin bild från Koh Tao i Thailand

En av stränderna som låg precis nedanför det hotell vi bodde på.

Baiyoke Sky Hotel i Bangkok

Hur som helst nu är vi i Bangkok, vilket är Thailands huvudstad. Vi bor på 73’e våningen i Thailands högsta byggnad, nämligen Baiyoke SKy Hotel som är hela 309 meter högt. Baiyoke Sky Hotel har 83 våningar och längst uppe på våning 84 så är det bara en observationsplattform som snurrar runt och man har möjlighet att se hela Bangkok by night eller på dagen. Beroende lite på när man kommer dit 😉

Lite andra roliga faciliteter som finns här på Baiyoke Sky hotel är att det finns en pool på 20 våningen och även en driving range på våning 18 där man kan få köpa en korg bollar ca 120 bollar för 100 bath så får man låna en klubba och stå och slå ut. Vilket vi gjorde igårkväll.

Nej nu får det vara nog om Baiyoke sky hotel och jag ska skriva lite fler inlägg om vad vi egentligen har gjort dessa dagarna i Bangkok. SÅ håll till godo.

Det här inlägget postades i Bangkok. Bokmärk permalänken.

2 svar till Koh Tao och Baiyoke Sky Hotel

  1. Dykaren skriver:

    Självklart ska man åka till Koh Tao om man tycker om att dyka. Får nog bli en tur dit nästa år (Dvs 2011), någongång i början av året. Tyvärr så är det relativt dyrt, men det är det värt.

  2. Mell skriver:

    Hur många våningar är det på den byggnaden?
    mvh

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>