Konvertera Youtube klipp till ljud

Jag har letat lite efter någon bra online tjänst för detta. De jag har hittat har jag tyckt antingen varit spammiga eller jobbiga att använda mig utav. Samt så är jag ju lite rädd för att få malware. Så jag satt och läste manualen till FFmpeg och så :)

Så nu när jag ska dra ner ett klipp och göra om det till mp3’a så använder jag mig av mozilla firefox med Add-on DownloadHelper.

Väl när jag laddat ner klippet så kör jag en ffmpeg -y -i ”Filnamnet jag laddat ner.flv” -ab 128k ”Filnamnet.mp3″

Så blir det jättebra. Vet inte om ni har användning av detta inlägg, men eftersom jag troligtvis kommer att glömma bort det så är det lika bra att skriva ner det.

När man väl börjar bli gammal och grå så glömmer man så lätt 😉

Det här inlägget postades i Note to self och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>