Korvhuset i Malmö

Idag har jag varit på en trevlig restaurang i Malmö Korvhuset i Malmö. En liten butik och restaurang som servrar korv i mängder. Finns över 101 sorter att välja och vraka mellan. SJälv testade jag dagens starka korv (kommer ej ihåg vad den hette) med hemmalagad mos med ketchup,senap, rårörda lingon och lite bostongurka. Helt klart att man ska åka dit fler gånger och äta sig en korv och mos. :)

Annars så är det helg igen och det är aldrig helt fel. Lite synd är det om mina fina Swedbank Köpoptioner som tyvärr slutade i under 70 kr och då förlorade jag lite pengar. Hade inte så mycket köpoptioner i Swedbank nu när dom gick (sålde dom innan aktierna kraschade för någon dag sedan) så jag är ändå relativt nöjd med hela affären.

Så vad händer i helgen kanske ni frågar er själva.

Ikväll ska jag försöka se till att det blir ett biobesök, där vi ska se Prince of Persia eller någonannan rolig film. Imorgon ska vi hem till Sara och hennes pojkvän och tugga lite mat. Söndag ska vi städa, tvätta och hälsa på min syster så jag får leka lite med syskonbarnen :)

Annars så är det Moosin: God of Martial Arts med bla Tim Sylvia som verkligen har gått upp i vikt sedan han slutade tävla i UFC. TJock har han blivit. Hur som helst så ska han möta den flerfaldiga världens starkaste man vinnaren Mariusz Pudzianowski. Ska bli roligt att se vem som vinner, känns inte som att Tim Sylvia har så mycket att komma med egentligen, han var trist att se i UFC och har inte varit något bättre i sina senaste matcher.

På kortet står även Travis Lutter med, han har sedan han blev sparkad från UFC tagit sig i kragen och ser rätt så vältränad ut. Det kan bli en intressant match och hoppas han kanske kommer tillbaka till UFC. Iofs så börjar Travis lutter bli lite gammal så han kanske är lite over the hill.

Jaja det var det för idag, ni får alla ha en trevlig helg.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>