Lamai – Koh Samui

Så nu var det rätt så länge sedan jag bloggade. Anledning har väl varit att vi har varit slöa och inte pallat blogga 😉

Har väl inte heller hänt sådär jättemycket. Men några småsaker har hänt.

I tisdags när jag sparrades så råkade jag träffa en armbåge med min vänsterfot. Så jag har inte kunnat sparrats nu förrän idag. Och det var nog 1-2 dagar för tidigt att komma igång med sparrningen. I början av träningen så sparras vi men bara med sparkar och eftersom jag inte kunde sparka med ett ben och knappt kunde röra mig ordentligt så blev det andra benet bestraffat ordentligt ;). Så nu har jag ont i båda benen.
Gick bättre sen när vi la in både boxning och sparkande. Lättare att få in bra kombinationer när vi både fick sparka och boxas.

Förutom det så blev jag påkörd för första gången idag. Blinkade, la mig korrekt och skulle vända då är det en tanta som kör på min moped. Dom kör verkligen som krattor här i Thailand.

Annars så är det väl helt OK med formen, tagit det rätt så lugnt med träningen de sista 2-3 veckorna så har gått upp lite i vikt. Ligger på ca 83 kilo nu, jämfört med 91 när vi kom hit och 80 när jag var nere som mest. Det var när vi var på Phuket och tränade på Rawai Muay Thai.

Funderar lite smått på att åka till Koh Samui och träna på Lamai Muay Thai igen i sommar, men det får vi se mer om.

Det här inlägget postades i Koh Samui och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>