Lamai Muay Thai första inlägg från Koh Samui

Länge sedan jag bloggade.

Ett par anledningar kan vara att förra veckan blev jag bara helt uttröttad av all träning (var nere i ca 80.3 kilo) och det var alldeles för lite. Därefter så åkte vi till Koh Samui och den resan tog också musten av en.

Nu har vi aklimitiserat oss lite till Koh Samui och kommit igång bra med träningen här. Tränar nu på Lamai Muay Thai. Duktiga fighters och massa nya tekniker samt sparring. Rolig träning och mer fokus på teknik än vad vi är vana vid.

Har en mängd bilder jag också ska lägga upp, men det får vi ta sen när jag känner mig lite piggare.

Dagarna ser ut något så här.

Upp kl 06:10 och äter en lätt frukost. Drar till Lamai Muay Thai och antingen joggar en 3-4 kilometer eller kör Crosstrainer i 20 minuter. Därefter är det Muay Thai till kl 09:00 (kör inte så länge här som på Rawai), morgnarna brukar det vara mycket teknik och även lite sparring. Avslutar träningen med padwork.

Kommer hem och äter lite färska frukter och även ett ägg.

Vilar (gör en massa roliga saker :)) fram till kl 12.30 och sen är det lunch. Har hängt med AJ ett par gånger (hon går nämligen till träningen kl 11.00 igen,men hon kör mer fitness träning ochbara ett muay thai pass om dagen) och ätit men eftersom hon äter vid gymmet så brukar vi inte träffas igen förrän kl 13.00. Och sen vilar vi kanske lite på stranden eller gör någonting fram till kl 16.30 då vi gör oss iordning för kvällspasset.

Muay Thai kvällspasset (som både jag och AJ går på) börjar vi med antingen joggning eller crosstrainer i ca 20 minuter. Därefter är det stretchning och sen skuggboxning. På kvällspasset är det mer fokus på sparrning. Som tur är så kör vi inga slag mot huvudet utan vibörjar med bara sparkar och sen slänger vi på oss handskarna och även boxas.

Det är väli princip hur en dag ser ut. Skönt värre :)

Ligger på ca 82 kilo nu. Och tror jag kommer att gå ner till 81 och där bör jag nog stanna.

Det här inlägget postades i Koh Samui, Phuket, Thaiboxning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>