Lamai Muay Thai – Superpro Samui

Så nu har vi varit och tränat på Lamai Muay Thai. Och vi måste säga att vi gjorde fel när vi valde att åka till Chaweng och träna på Superpro Samui istället för Lamai och Lamai Muay Thai.

Så även om Superpro Samui har fräschare lokaler, trevligare gym och lite större ringar så är tränarna inte alls lika engagerade som dom är på Lamai Muay Thai.

Så åker man till Koh Samui så rekommenderar vi Lamai Muay Thai.

Om man sen får välja på Rawai Muay Thai eller Lamai Muay Thai så är frågan om vi fortfarande inte kört på Rawai Muay THai. Lite fler tränare, men det är nog bara det som gör att vi valt Rawai Muay Thai över Lamai Muay Thai.

VI får se vart vi kommer att bo dom sista månaderna. Vi har fortfarande inte testat att träna på Koh Tao eller Koh Lanta. Så vi kommer antingen att köra dom sista 1.5 månaderna på något Muay Thai gym på antingen Koh Tao, Koh Lanta, Koh Samui eller Phuket.

Det här inlägget postades i Koh Samui, Phuket, Thaiboxning, Thailand och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>