Las Vegas

Las Vegas – 2008

Under 2008 så bokade vi bara in oss på en storresa. Detta då jag gärna ville vara hemma lite på sommaren och slippa åka utomlands. För förutom El Gouna så skulle jag åka till Las Vegas i Augusti.
Och även om Las Vegas är en av världens coolaste städer så tyckte jag det blev för lite tid hemma om vi (jag och AJ) skulle åkt på två semestrar.

För Las Vegas resan åkte jag med jobbet. Varje år har dom nämligen Black Hat och Defcon i Las Vegas. Blackhat är en IT-säkerhets konferens där man lär sig en massa coola saker ang hacking, it-säkerhet och it-osäkerhet. :)

Las Vegas - Mandalay Bay

Innan jag åkte till Las Vegas 2008 så har jag varit där 3 eller 4 gånger innan. Alla gånger har vi bott på Mandalay Bay i Las Vegas. Bara lukten av Mandalay Bay är helt fantastiskt. Åker ni till Las Vegas så måste ni besöka Mandalay Bay. Luktar riktigt gott, dom andra hotellen luktar mest sunk men Mandalay bay är helt fantastiskt.

Hur som helst så var vi i Las Vegas 2008 och bodde på Ceasars Palace. Som tur väl var så hade vi lite tid över att gå runt i staden och titta på lite saker förutom att bara vara på Blackhat och Defcon konferensen. Och det vi hann med nästan varje dag var att äta på Panda Express. Orange Flavoured Chicken på Panda Express är en av de anledningar till att jag vill åka tillbaka till Las Vegas.

Även om det finns hur mycket som helst att se och uppleva i Las Vegas så ska man ha riktigt roligt i Las Vegas så kostar det sinnessjuka mängder pengar. Dom första gångerna vi var i Las Vegas så gick det åtskilliga 1000-lappar per kväll. Nu ska jag inte berätta hur mycket pengar som slösades under dom första turerna till Las Vegas men det var mycket pengar. Tur att det fanns folk som hade pengar, för själv har jag inte sådana pengar.

Men under 2008 så gjorde vi saker som inte kostade särskilt mycket pengar. Det blev mycket shoppande, lyssnande på IT-Osäkerhet saker och även en massa ätande. Vi hann även med lite tid vid Ceasars Palace poolen, där PH kom på att han kunde flyta ;). Vilket kanske inte var en bedrift eftersom han gått upp åtskilliga kilon sedan han testade sist ;).

Las Vegas i Augusti är en varm stad. Det var uppåt 40 grader och då var det så pass varmt att även om man svettades så hann nästna svetten torkas bort innan man såg den.

Så Las Vegas var helt fantastiskt. Riktigt trevlig liten resa med jobbet. Får se till att ta och göra om den om något år.

Det här inlägget postades i Resor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Las Vegas

  1. Elfström skriver:

    Såg bildsidan om Las Vegas som du länkar till. Rolig ide att se olika bilder från Las Vegas. Bra med kartfunktionaliteten så man lättare kan se vart sevärdheterna finns. Men man kommer tyvärr väl aldrig att åka dit, det är långt borta och tyvärr lite för dyrt. Men det hade varit roligt att åka till Las Vegas någongång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>