Ligger vid poolen

Kommer att bli en fantastiskt fin dag idag, det känner jag på mig.

Aj ligger fortfarnade och sover, själv så sitter jag och knappar lite data. Svarat på ett antal mails och ska ta igång lite med programmeringen innan AJ vaknar.

SKippade träningen idag, detta då jag känner mig seg som tusan och trött i benen. Det är samma sak som förra gången efter ca 3-4 veckor träning så blir kroppen trött.

Så denna veckan har jag bara kört 3 pass, borde kanske kört idag men jag skippade det och vilar tills imorgon istället.

Så idag blir det nog att vi åker till stranden, slappar lite, kanske läser lite. Men framförallt så ska jag koda ihop en massa fina saker. Har lite roliga projekt på gång som jag gärna vill påbörja och göra klart :)

Men mer om dom sen.

Det här inlägget postades i Koh Samui, Thaiboxning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>