London – 2006

London -2006

London, staden i mitt hjärta. London är en fantastiskt fin stad, har varit där ett par gånger genom åren. Första gången var under 2002, därefter har jag varit där ca 6 gånger sammanlagt.
Aldrig åkt dit själv utan alltid med jobbet, antingen för att gå kursen eller någonting annat. Första gången 2002 var jag och jobbkompis där i 5 dagar. Det enda vi gjorde var att gå runt och beskådade London. Roligt roligt.

Skylt på Heahtrow, London

2006 var den första resan jag gjorde med det företaget jag var anställd av då. Vi skulle till London och diskutera en stor kund, så det var jobbmötes tur som var full av spektakel. Själv trodde jag att det skulle vara som förr när man åkte, mindre seminarium och mer fritid. Men det var det inte här.

Åkte tidigt tror det var fredagen till London. Var på flygplatsen redan kl 06.00 och flög till London. Käkade frukost tidigt på morgonen. När vi väl kom till London var väl kl 10.00 eller någonting sådant.
Vi åkte snabbt iväg till det hotellet vi skulle bo och ha konferens på. Väl där så hade vi 30 minuter på oss innan konferensen började. Vi började konferensen där vi diskuterade jobb och kunden. Hur vi skulle jobba och vad vi skulle fokusera på, hur jobbet skulle läggas upp mm. Samt även potentiella affärer och annat vi skulle kanske kunna sälja in.
Förutom den stora kunden diskuterade vi även andra saker. Tiden kom då kl var 12.00, men chefen var inte vann vid lunch så vi behövde inte äta någonting. För mig som är en rätt så storätare så var man hungrig som tusan. Tänk att inte ha ätit sen kl 04.00 eller någonting sådant och så inte äta lunch.
Efter lite om och men så fick vi varsin macka. När klockan började närma sig kl 16.00 så skulle vi iväg och spela fotboll med grabbar på ett spelföretag. Detta gjorde vi vid Wimbeldon stadium, trött och hungrig var vi nog alla.
Vi förlorade stort, grabbarna från bettingföretaget hade spelat fotboll förr och vi var ett par tekniker som i princip aldrig spelat fotboll. Iofs så hade vi två bra spelare men dom kunde inte riktigt göra så att vi vann ;).

Så vi förlorade men det var roligt och de tvar det som var det viktigaste.

Klockan var väl typ 19.00 eller någonting sådant då vi åker in för att äta. Det blir Pizza Hut då det en av oss som sitter och sover för vi har inte sovit sen kl 03.00 och inte ätit ordentligt sedan tidigt på dagen. Så man kan säga att vi var rätt så nöjda när klockan var typ 21.00

Då gick vi och knoppade in rätt så snabbt.

Lördagen var samma sak där, vi hade konferens i ett antal timmar men sen på eftermiddagen fick vi gå och se premier league när vi såg fotboll – Fulham mot Reading eller vad dom nu hette. Trevligt att se fotboll på en lite högre nivå än vad man brukar.

Därefter blev det kvällsmat hos chefen. Kommer inte riktigt ihåg om vi gick ut på kvällen men tror inte det, vi var rätt så trötta även då.
Söndagen hade vi lite mer fritt och kunde åka omkring i London och besöka Harrods mm.

Jag och min kollega Patrik var och besökte en massa butiker och andra roligheter i London innan det var dags att bege sig hemåt till Sverige :)

Tyvärr hann vi inte med en tur med London Eye, men lägger upp en bild som är tagen från London Eye något år tidigare.

London Eye

Letar ni fler bilder från London så kan ni alltid besöka London bilder

Det var ett par intensiva dagar i London med mer jobb än annat. Hur som helst så var det trevligt.

Trodde inte att det skulle bli så mycket mer resor med det jobbet, men det blev det :)

Det här inlägget postades i Resor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>