London – 2009

London – 2009

Denna gång så bodde jag ute vid Heathrow airport i en hel vecka. Så vad gjorde jag i London 2009 då ?

Jo jag gick en kurs i forensic. Lär sig hur man ska hantera en dator som man tror har blivit utsatt för någonting där man vill återskapa data eller vad som datorn har blivit utsatt för.
Försöka klura ut saker och ting som kan finnas lagrade på datorn. Det var i princip vad kursen handlade om.

Kursen låg som sagt utanför London men jag hann med att åka in till London City 2 hela kvällar och gå runt och kolla lite smått. Men förutom det så var det faktiskt den gången då jag upplevt minst av London. Trist som tusan var det att sitta där ute vid Heathrow airport och gå kurs där man behövde ta sig 40 minuter för att komma tll kurslokalen på morgonen.
Allt för att hotellet vid Heathrow var 20 pund billigare per natt än det vid kurslokalen. Problemet var att jag var tvungen att ta taxi på morgnarna och det kostade 30 pund. Så jag ödslade ca 2 timmar varje dag plus 35-40 pund på att ta mig till kurslokalen.

Men men jag fick återse London åtminstone 2 kvällar och det skadar ju aldrig. Det blev lite god mat och även ett och annat besök på Trocadaro som ligger mitt i London city.

Hotellet jag bodde på kan ni hitta mer information på Hotell i Heathrow, London.

Förutom att åka till London under 2009 till Kemer och Berlin under 2009.
Dessa får jag också ta och skriva om så ni vet vad ni har att se framemot.
Kemer i Turkiet var riktigt trevligt, fast det var helt dött. Inte en kotte så långt ögat kunde nå. Väldigt få turister.
På sommaren blev det sen att vi åkte till Kolmården och gjorde en massa roliga saker i Sverige istället. Tyvärr regnade det nästan hela tiden under vårt besök till Kolmården. Men trevligt var det ändå. Ska skriva mer om det här sen.

Eftersom vi inte åkte på så många fler utlandssemestrar på sommaren så blev det att vi åkte till Berlin under vecka 44 (tror jag det var).
Berlin är en helt fantastisk stad. Det finns Hur mycket som helst att göra i Berlin så det rekommenderar jag verkligen.
Har lagt upp några utav mina bilder från vår Berlin resa på Bilder från Berlin.

Det här inlägget postades i Resor och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till London – 2009

  1. London baby skriver:

    Jag håller med, ska man åka till en storstad så ska man verkligen åka till London. Verkligen mycket att se och göra, själv har jag varit på Madame Tussauds och London Dungeons. Jag tycker nog mest om London Zoo, det är roligare att gå dit med barnen så får dom se alla olika djur. Framförallt så tycker barnen om Tigrar och Lejon som finns på London Zoo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>