Lördag – UFC 121

Lördag – UFC 121

Inte för att jag har sett UFC 121 än, men kollade lite på Brock Lesner vs Cain Valesquez matchen och jag blev väldigt överraskad när jag såg att Cain Valesquez vann med TKO.

Brock Lesner klarade inte att få ner Cain Valesquez, men det klarade Cain av. Själv trodde jag att Cain var alldeles för liten och lite för klen för att spöa Brock Lesner.
Men det visade sig att det inte behövdes någon större för att klara av Brock Lesner.

Men det var inte det enda vi gjorde i lördags. Vi passade mina söta systerson Emil fredag till lördag. Och när Emil är på besök så brukar det innebära, leka med Star Wars.
Emil kan i princip alla gubbar i Star Wars och har sett dom nya filmerna. Det är verkligen Emils favoritleksaker hemma hos oss :)
Fast han tycker att jag borde köpa ett Millenium Falcon. Så det får jag nog ta och göra. Får ta och titta igenom någon köp och sälj site för att hitta ett vintage Millenium Falcon.

Förutom att leka med Star Wars så blev det även hyrande av film. Som vanligt så ville Emil antingen ha Bortspolad (hyrt den 2-3 gånger nu :)), eller någon ny tecknad Star Wars film (Vilket vi inte orkade se) eller Batman.
Men vi fick honom att välja den lilla kycklingen till slut. Visade sig sen att den har han själv hemma. Men men, godis fick Emil också köpa samt även lite glass.
Roligt att gå i affär med Emil, går och handlar och så säger man till honom ”Ska du inte ta en till”, ”Är du säker du inte vill ha en till”. Då tittar Emil lite fundersamt och så oftast så tar han en till :)
Roligt roligt.

Lördag morgon blev det lite mer star wars lekande. Vi hann även med att titta på Star Wars VI (Return of the Jedi) eller vad den nu heter. Sista delen av ursprungliga Star Wars triologin.
Enda han inte visste vad hette var Ewokerna, där sa han att det var Bumbibjörnarna 😉

Sen blev det lite shoppande och hälsade även på morsan och farsan. På kvällen blev det en trevlig tur till Asia Kock där jag och AJ tog varsin Mongolisk Barbeque. Har ni inte varit där och testat så bör ni gå dit.
Mongolisk Barbeque är i princip att ni själv slänger ihop vad ni vill äta och sen står det kockar som tillagar maten. Riktigt trevligt. Första gången jag testade det var när vi var i San Francisco 2001. Fast då fick vi själv tillaga maten vid vårt bord.
Skojja att man luktade rök och matoser när man gick där ifrån. Men det slipper man nu, nu är det någonannan som tillagar maten. Det enda man behöver göra är som sagt att välja och sen njuta av den goda maten.
Så helt klart ett plus för Asia Kock.

Sen blev det tidigt i säng. Var trött som bara den.

Under vår måltid på Asia kock så kom vi fram till att vi inte kom ihåg vilka årtal vi hade varit var. Vi satt och diskuterade vår resa till Thailand och sen diskuterade vi när vi egentligen varit i tex El Gouna, Alanya, Kemer utan egentligen komma ihåg vilket år det var.
Så vi kom fram till att detta skulle vi blogga om, mest för att skriva vad vi tyckte men även för att vi själv skulle komma ihåg vart vi har rest.

Det här inlägget postades i UFC och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>