Lunarstorm stängs ner

Läste idag att lurnarstorm skulle stängas ner. Inte för att det spelar någon roll för mig som person för jag har inget konto på Lunarstorm. Men det känns lite som att facebook har varit för stor och tagit stora antal besökare från dessa mindre communities.

Frågan är hur länge som facebook egentligen kommer att hålla. Kommer folk orka med och tycka det är roligt, fler och fler som man pratar med skaffar iofs facebook men det är också en stor del av dom som har haft facebook en längre tid som inte är intresserade mer. Som tycker det är för mycket skräp, för mycket jobb och inte bryr sig om att uppdatera status. Utan mest använder det för att kunna ha en snabbkontakt med kompisar om det skulle behövas utan att egentligen aktivit använda facebook.
Själv tror jag att facebook kommer att bli större, fler och fler företag kommer att börja marknadsföra sig mer aktivit på facebook. Många utav de som pysslade med sökmotoroptimering för 1-4 år sedan har mer aktivit börjat jobba med sociala nätverk och framförallt facebook. Så mycket spännande för dom som vill och orkar pyssla med facebook och facebookoptimering.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>