Malta – 2007

Malta – 2007

Vi satt och kollade under sportlovet vart vi skulle åka under sommaren 2007. Vi vill som vanligt ha en försommarsemester när vi åkte i Maj/juni ner till värmen och fick igång kroppen innan man skulle jobba igen.
Så vi valde att åka till Malta på semester

VI läste på och det verkade väl vara trevligt och lite smått kul att åka dit.

Detta var den absolut sämsta semestern någonsin. Hotellet var rätt så trist och det fanns ingen riktigt strand. Vi hängde vid poolen. Maten var väl sisådär inget sådär geniunt och riktigt gott.
Iofs så fanns det en mängd utländsk mat såsom koreansk mat, mongolisk, kinesisk, mcDonalds och en massa sådana saker.

Semestern till Malta var inte någonting för oss. Själv så kändes det inte riktigt som en semester ens.

Vi åkte på en båttur till Blå lagunen eller vad det nu hette, skulle vara trevligt och vi skulle få se en massa fina saker.
När vi väl börjar åka så visar det sig att vi sitter på en stol i princip hela dagen. Vi åkte till den där blå lagunen men det tog fan 4 timmar att åka dit.

Där satt man i badbyxor på plasttolar som inte andades. Skojja att det började klia i gumpen, fuktigt, svettigt och ingenstans för värmen/vattnet att ta vägen. Hur hemskt som helst.

Åkte förbi ett ställe där dom spelade in Popeye (Karl Alfred eller vad han nu heter på svenska). Enda som var intressant med det är att det är Papillon personen som sponsrade denna film. Har ni inte läst Papillion så bör ni göra det. Fantastiskt bra bok.

Och sen kom man till blå lagunen eller vad det nu hette, väl där så skulle vi bada. Vi var glada om vi kunde stå på den lilla stranden. Fanns inte någon plats över för alla som var där, som sagt sitta var i princip uteslutet. Bada var väl trevligt där men där fanns precis ingenting att se.

Sen var det samma tur tillbaka.

Det enda jag kan säga som var positivt, det var att det är fantastiskt att se hur Malta har stup runt hela ön (en av öarna kommer ej ihåg vilken det är) som är 50-tal meter ner.

Så Malta kommer vi aldrig att åka till igen. Ökensemester nummer 1. Sämsta mög som fanns. Malta aldrig igen.

Det här inlägget postades i Resor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>