Måndag igen

Då är det måndag igen.

Har varit en aktiv helg. I fredags var vi och käkade tillsammans med Erik och Annika på Sankt Markus vinkällare. Rätt så schysst mat och gott vin.
Fast själv så hade jag tyckt bättre om maten om man kunnat få lite file och bea sås eller något snarlikt. Men det är ju bara jag 😉

Lördagen så käkade jag och AJ frukost på Scandic hotell i Helsingborg. Riktigt trevlig frukostbuffe hade dom. Så där blev man mätt och belåten, det blev vi iofs även på fredagen.
Sen vid 11:30 så körde jag och systeryster till Lund för att gå på kusinkalas. Alltid roligt att hälsa på släkten i Lund.
På kusinkalaset så blev det god mat och lekte även en hel del med Ellen och Emil. Fick även chans att kasta lite amerikansk fotboll med kusin Marco. Och eftersom Marco är så snäll så tuggade jag upp en massa av hans tuggummi också 😉

Sen när jag kom hem så fick jag fixa med tvätten. Gick och la mig tidigt då jag skulle upp på Söndagen och hoppa fallskärm.

Söndagen blev det mest fallskärmshoppning hela dagen, hann med mina 3 hopp som jag hade planerat att hinna med. Hade jag kämpat så skulle jag nog hunnit med 5 hopp men 3 tycker jag är lagom :)

På söndagskväll blev det lite grillning och vi hann även med att titta på någon rolig film (Min låtsasfru) tror jag den hette.

Men nuär det som sagt Måndag igen och då ska vi jobba och ha det roligt ända tills det är fredag.

Ni får ha en trevlig vecka

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>