Mer träning

Träning och mer träning

Denna veckan så har jag mest tränat om kvällarna, varje kväll har jag tränat någonting. Det behöver jag verkligen om jag som sagt ska komma i form till sommaren.

Så i måndags så var det först styrketräning (bröst) och sen tränade jag Boxercise. Tisdagen var först spinning i 45 minuter och sen Core träning. Hann även med att träna lite vader i Tisdags :)

Träning

Onsdags så blev det bara styrketräning, tränade rygg och axlar.

Idag (torsdag) så är tanken att jag ska hinna med spinning och sen biceps och triceps. Blir en hektisk vecka eftersom vi nu i helgen ska iväg, så hinner inte träna någonting i helgen.

Nästa vecka ska jag även försöka sticka ut och jogga lite, behöver verkligen fettförbränningsträning. Ska försöka cykla till antingen Pålsjöskogen eller en kilometers slingan vid Olympia. Känner att mina knä hade mått bättre av att springa på mjukt underlag istället för att springa på asfalt.

Målvikten fram till sommaren ligger på 86 kilo, så har fortfarande 3 kilo kvar. I början hade jag tänkt gå ner direkt till 86 kilo, men kom på att det är bättre jag tar det lite mer långsamt så jag inte skadar mig.

Nej nu ska jag nog ta och läsa lite. En av de få saker som är bra med att åka tåg till jobbet är att man hinner med att blogga, tänka och även läsa lite :)

Det här inlägget postades i Viktminskning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>