Midsommarhelgen

Midsommarhelgen.

Midsommarafton var riktigt trevlig tillställning, fick en massa god mat och en massa fina och goda drinkar :)

Lördagen slöade jag och AJ mest hela dagen. Först så tittade vi på film (hot shots och hot shots 2) när vi var hos värdparet i metropolen Eslöv. När vi väl kom hem så fortsatte vi slöa, gjorde inget vettigt på hela dagen.

iofs så spelade jag Call of Juarez Bound of Blood på PC. Trevligt cowboysarspel.

Söndagen var vi lite mer aktiva. Egentligen hade jag tänkt att åka och hoppa fallskärm men vaknade inte förrän lite senare än vad jag borde och då tänkte jag att nej jag skippar fallskärmshoppningen och umgås med syskonbarnen och AJ hela dagen istället.

Så vi åkte till Tropikariet med både Emil och Ellen :). Tropikariet är alltid värt ett besök, alltid lika roligt för barnen och även för AJ. AJ tycker mest om fladdermössen som flyger över huvudet på en 😉

Sen på eftermiddagen så blev det en massa hoppande på studsmattan med Emil efterföljt av mat och sen en hel del vattenkrig med syskonbarnen.

Fast nu är det måndag igen och då är det bara att börja jobba och slita en hel vecka till :)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>