Mitt första inlägg

Detta blir mitt första inlägg på tobiasonline.se
Domänen blev inköpt idag och designen gjorde jag även idag :)

Så vad ska jag skriva om ?

Lite spännande denna veckan är att jag ska göra en ögonlaser operation, så ska ner till ett företag här i Helsingborg och dom ska utföra en FS-lasik operation. Håller tummarna och hoppas att jag får perfekt syn därefter. Allt kommer att bli så mycket roligare då, tex gå på stranden nu i sommar och även att köra bil kommer att bli lättare (pga kommer att se skyltar långt innan jag gjort innan ;)).
Kommer att skriva mer om ögonlaseroperationen här och hur det gick till, men det kommer mer efter att jag utfört den.

Annars är måndagar den dagen i veckan då jag är ledig och gör lite vad jag själv vill, riktigt trevligt att ha ledigt på måndagar. Helgen blir så pass mycket längre. Fast det är tyvärr inte alltid som dom är särskilt produktiva 😉

Så vad har jag gjort för kul idag ?.

Fixat och trixat lite med wordpress theme och gjort två st designs, detta är en av dessa två. Den andra är till en sida som handlar om att investera pengar.
Därefter var jag hos sjukgymnasten och fick lite övningar som förhoppningivs ska hindra att jag får ryggskott mer. Ryggskott suger verkligen :/
Hann även med en trevlig liten lunch på Panda HBG. Hade en god biff med stark sås och grönsaker.

Nej nu är det nog att gå ner på gymmet och träna lite.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>