Nerspammad av Kiropraktorkliniken i Helsingborg

För ca 2 år sedan så besökte jag kiropraktorkliniken i Helsingborg på Sundstorget. Själva behandlingen tyckte jag inte fungerade så jag besökte de inte igen. Nu sådär ca 2 år efter min behandling där så fick jag spam/reklammail som jag inte bett om.

Och då kiropraktorkliniken nog har världens sämsta ITavdelning eller IT-hjälp så hade de gjort en mailinglista där när man svarade på e-mailadressen så gick den ut till ALLA människor på listan.

Så nu under dagen har jag fått ca 100 ”Unsubscribe/Jag har aldrig bett om detta” mail. Jäkla amatörföretag.

Tummen ner för Kiropraktorkliniken i Helsingborg och deras spammail.

Lär nog fortsätta under resten av veckan tills på Måndag då de fixar deras sämsta system.

Inte nog med det, dessa 100 som har svarat att de inte vil ha mail från kiropraktorkliniken är ju troligtvis kunder hos kiropraktorkliniken. Den information borde väl vara sekretess belagd och nu pga miss så får ALLA reda vad många utav deras kunder heter och e-mailadresser.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Nerspammad av Kiropraktorkliniken i Helsingborg

  1. Jan skriver:

    Jo man tackar, jag fick över 100 mail från kiropraktorkliniken nu i helgen.
    Dåligt hanterande av kunder och sekretess.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>