Nervös och bredband

Sedan igårkväll (söndags) så har jag varit lite nervös. Detta då jag nu under måndagen först skulle till Tandläkaren för att se om jag hade några hål och nu på eftermiddagen så ska jag på undersökning som dom gör efter min FS-lasik ögonlaserbehandling. Egentligen har jag inte varit så nervös över ögonkollen utan det varit mest för tandläkaren. Tycker verkligen inte om tandläkaren, blir helt stressad av att tänka på hela situationen. Men det gick bra, hade tyvärr två små hål som ska lagas i höst. Ska få lite lustgas när dom ska laga hålen så blir det nog bra så slipper jag åtminstone vara så jäkla nervös och ligga och bli helt svettig :)

Så vad med bredband, jo vi ska snart få nytt bredband här i huset eller åtminstone välja vilken leverantör av bredband vi ska ha. Så har ni några tips eller förslag på sidor eller klagomål på olika bredbandsleverantörer så är det bara att hojta till.

Några utav dom som vi tittat på är
Bredband2
Telia
öch så var det nog någonannan bredbandsleverantör. Jaja jag får väl skriva mer om dom olika alternativen sen. Bara så länge det blir bra och att vi har mycket bandbredd att leka med så är jag glad :)

Bredband är alltid lika bra att ha hemma :)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>