Ny dator och mjukglass

Igår satt jag och meckade lite med min nya Acer 11,6 bärbara dator. Tänkte jag skulle ha en liten dator nu när vi ska till Thailand och denna blir ju helt kalasbra :)

Acer bärbar dator

En liten fin dator som ändå har 2 gig ram så tänkte jag skulle köra lite VMware så jag kan koda lite om jag så skulle vilja under vår semester och även andra tillfällen. Kan ju inte bara skaffa en dator för att kunna blogga.

Behöver även dator nså att jag kan betala räkningar och ta hand om akuta ärrende som kräver att jag gör någonting, förhoppningvis så ska jag inte behöva jobba men man vet ju aldrig vad som händer när man är långtifrån hemma och saker och ting fortfarande snurrar :)

Idag när jag var nere på stan så var vi och käkade årets första mjukglass. Mjukglass är ju bara så jäkla gott, skulle vilja ha en mjukglassmaskin hemma. Vi hade på ett tidigare jobb en mjukglassmaskin som stod på kontoret under sommaren. Då blev det både en och två mjukglassar dagligen.Gott men kanske inte så nyttigt. Får ta och kolla om det är möjligt att köpa hem en mjukglass maskin och vad det skulle kosta. Fast troligtvis så kostar en sådan liten maskin en hel del pengar. Jaja jag får be Anneli att undersöka, det tycker hon är roligt.

Godkände precis en kommentar ang mjukglassmaskiner så jag lägger till länken här.
Hyr eller köp en mjukglassmaskin. Det hade varit gott med lite mjukglass i helgen :)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Ny dator och mjukglass

  1. Mjukglassmaskin skriver:

    Hade varit roligt att haft en mjukglassmaskin, fast en ordentlig och som kommer att fungera kostar ett antal 10.000 kronor.

    Hur som helst så såg jag en sida http://www.mjukglassmaskin.nu där man kan hyra eller köpa mjukglassmaskin. Kolla där om du är intresserad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>