Orm i min sandal

En orm i min sandal

En liten orm i min sandal

Det är inte varje dag man har en orm i sin sandal, men det hade jag på juldagen :)

På julafton så var vi ju i Kata Beach och åt på Two Chefs, på juldagen så tänkte vi åka ut till stranden. Så vi cyklade till Nai Harn. Det är en väldigt fin sandstrand som ligger i Nai Harn bara 3 kilometer från vårt hotell i Rawai.

Jag blir rätt så snart rastlös så jag gick en liten promenad längst stranden, badade lite. Därefter så käkade vi lite ananans. Jag bestämde mig för att cykla lite så jag cyklade till en strand som hette Ao-sane, dit ska vi idag för att snorkla. Verkade vara riktigt fint att snorkla vid.

Hur som helst när vi låg på stranden så var det en tysk person som kom och sa att hon sett en orm slingra sig förbi på stranden. Så hon hade med sig solstoluthyraren, men eftersom dom inte kunde se någon orm så tänkte jag att vi lika bra börjar plocka bort våra saker från marken för att se om den låg på marken.

Och mycket riktigt, när vi väl tog bort våra väskor (som vi hädanefter ska börja stänga ordentligt) så låg det en liten orm i min sandal. Den var rätt så snabb och slingrade iväg från oss när vi väl upptäckte den.

Solstolsuthyrarna försökte fånga ormen men det lyckades inte så bra så när dom väl tröttnat på att försöka fånga den så slog dom helt sonika ihjäl ormen.

Efter lite frågande av vänner så verkar ormen ha varit milt giftig, men inte så giftig så den skulle kunna skada oss. Hur som helst så var det skönt att vi inte blev bitna av den, det kanske vi hade blivit om jag tryckt in foten i sandalen utan att tittat först. Ormen gömde sig rätt så bra.

Så nu under semestern så har vi lyckats se 4 djur som AJ inte är så förtjusta i.

Jag har sett ett par maneter när vi var på Coral Island (Läs mer på Coral Island och sen så har vi sett en Elefant i Kata Beach (den klappade tom AJ :)). Sen nu har vi sett en orm och ett par ödlor.

Det här inlägget postades i Phuket och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>