Outlook 2010 svenska bokstäver

Outlook 2010 svårt med svenska bokstäver

Förra veckan så körde jag över min installation av Office 2003 till Office 2010. Behövde kunna skapa filer i Office 2010 filformatmm.

Hur som helst så gick uppgraderingen väldigt smigit. Förutom att i efterhand började jag märka att jag inte kunde se svenska bokstäver i e-mails som skickades med UTF-8.

Vilket var väldigt jobbigt. Försökte hitta om jag missat några inställningar i Outlook men det hade jag visst inte gjort så det var bara att börja söka på stora INTERNÄTET och hitta lösningen 😉

Lösningen var riktigt jäkla trist och jäkligt dåligt av MS att dom inte kunde ha ordnat detta. Hur som helst man fick ta bort kontot, skapa om en PST fil (som jag använder mig utav) i nytt format och sen lägga in kontoinställningarna igen.

Så nu när mina e-mails synkas så kommer dom ner och dom som är UTF-8 kan jag läsa med korrekta öäå 😉

Så nu vet ni hur ni ska fixa det problemet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>