Passa systersonen

Igår var en sådan där rolig dag då jag passade min systers lilla 5-åriga son. Var och hämtade honom på dagis efter att jag slutat jobba. Glad var han den lilla spjuvern och dagisfröknarna tyckte han hade pratat om vad han skulle göra hela dagen :)
Så vi packade ihop hans saker och åkte iväg till en favorit aktivitet för barn, nämligen Busfabriken i Helsingborg där fick Emil busa av sig och springa omkring och leka. Efter att ha varit där lite mer än en timme så fikade vi och lekte lite till för att sen åka hem. På vägen hem så körde vi förbi någon leksaksaffär och gick in och köpte någon slembomb till Emil och något Star wars legoskepp som Emil skulle ha när han kommer hit och leker.

Väl hemma byggde vi ihop lego starwars skeppet och lekte lite innan vi gick och hyrde film.
Hyrde någon riktigt dålig tecknad batman film men även en bra Cars/Bilar. Tror att Emil hade sett bilar filmen ett par gånger innan då han visste vad alla figurerna hette och vad dom skulle göra.
Anneli hade lagat korvstroganoff så det smaskade vi i oss innan vi började med filmtittandet.

Efter sisådär halva Cars filmen så somnade Emil. Vaknade nu idag kl 06:00 och ville leka men fick säga till honom att sova lite till. Så han gick inte upp förrän kl 07:30 eller något sådant. Då var det ut med alla starwars gubbarna och leka med dom.

Själv så sov jag och AJ vidare ett litet tag men man kan inte ligga och vila sig alldeles för länge när man passar barn.

Systeryster skulle upp till stugan så dom hämtade Emil relativt tidigt så nu har jag hunnit med att gå och få massage på Janpen Thaimassage i Helsingborg. Behövdes för att få styr på ryggen. När vi väl åker till Thailand så ska jag nog gå och få massage lite oftare (relativt dyrt att få massage här i Sverige).

Ikväll blir det nog att vi går ut och äter, mitt förslag var Le Cardinal men vi får la se.

Ha det så bra alla ni glada människor där ute.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>