Pizza och Pizzerior

Nu börjar jag bli hungrig och vad är det första man börjar tänka på. Jo det är hur smarrigt det hade varit att gå och äta lite på Pizza Hut. Men får nog ta och vänta med det någon dag till åtminstone. Kanske på fredag.

Går inte så bra ihop med min viktminskning att äta Pizza. Fast iofs så har jag varit rätt så slarvig. Vikten ligger nu ca på 90 kg. Så det 0.5 kg jag gick ner första veckan har jag gått upp igen.

Så får nog ta och sluta att äta en massa kakor och annat onyttigt på helgerna och försöka äta lite bättre.

Men just idag är jag sugen på Pizza.
Får kanske ta och titta vilka fina Pizzerior det finns i Helsingborg och se om jag hittar någon fin att äta pizza på ikväll.

Vi bor ju precis brevid Pizzeria Babylon men där har ma nätit pizza ett par gånger så kanske dags att hitta någon annan smarrig pizzeria i Helsingborg.

Jaja men nu först är det lunch. Ni får ha det så bra där ute.

Det här inlägget postades i Mat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>