Positiva dagen idag

Igår så var det ännu en sådan dag då även om det var mycket att göra så var allting helt kalasbra.
Saken blev ännu bättre när jag fick ett fint litet sms.

”Tusen tack snälla snälla du tänk att det finns så bra människor som du. Bästa hälsningar Ebba”
Nu är det inte så att jag får sådana här sms varje dag men det är roligt när dom väl kommer. Saken var att jag hittade en plånbok på Malmö station och ringde personen som ägde plånboken (kollade i plånboken och såg personen i frågas ICA-kort och så ringde jag nummerupplysning och så fick jag tag på personen) och sa att jag lämnade in plånboken på skånetrafiken och att hon skulle gå dit och hämta den.
Efter några minuter så fick jag ett fint litet sms som tack och det var ju uppskattat :)
Alltid roligt att kunna göra någon person glad.

Sen lite senare på kvällen blev det träning och det är alltid lika roligt när det går bra, känns så här idag riktigt bra. Även om jag har lite träningsvärk.

Hittade en liten inspirationsvideo.

Skojja att han måste ha tränat i åtminstone en 2-3 veckor för att komma i så bra form.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>