Positivt om FS-Lasik

Positivt om FS-Lasik behandling

Jag har ju skrivit lite halvt om halvt negativa inlägg om min FS-Lasik operation. Även om jag som sagt ser perfekt så känner jag mig lite torr i ögonen ibland fast det gått mer än 1 år sedan jag gjorde fs-lasik ögonlaserbehandlingen. Därför jag är lite negativ
Men jag ångrar mig inte idag åtminstone :)

Hur som helst så tänkte jag blogga om en väns fs-lasik behandling.

Tjejen i fråga hade sin FS-Lasik behandling ca 6 månader sedan och har inte haft några problem överhuvudtaget.
Tog bara ögondropparna i någon månad sedan behövde hon dom inte alls. Så det behöver inte vara några problem med en fs-lasik behandling.Bara det jag tänkte nämna så ni inte blir rädda när ni läser mina inlägg om att jag är torr i ögonen mm.

Förutom då att hon inte behöver droppa så har hon fått perfekt syn, vilket är värt mycket att slippa ha glasögon och/eller linser :)

Det här inlägget postades i FS-Lasik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>