Post UFC 117

SÅ nu har man kollat igenom UFC 117 och det blev kanske inte riktigt såsom jag sa men nästan :)

Anderson Silva vann men det var precis. Han såg inte sådär jättetaggad ut precis, förutom i sista ronden. Chael SOnnen gjorde ett bra jobb med alla nertagningarna. Själv tyckte jag det var en ”tap” men han försökte gömma den lite så att han skulle kunna protestera eller så ångrade han sig mitt i tapningen :)

Jon Fitch vann pga hans brottning, gjorde en mängd bra nertagningar som Thiago inte klarade av att försvara på ett bra sätt.

Matt Hughes vann även han. Han är stark som en oxe men det känns lite som att han börjar bli gammal, trött och nog inte tränar fullt så mycket som han gjorde förr i tiden. Fortfarande en bra match

Roy Nelson vann tyvärr inte utan det gjrode Junior Dos Santos. Roy fick aldrig ner Junior dos Santos och då blev det en stående match vilket som jag trodde skulle innebära att Junior dos Santos skulle vinna.

Clay Guida vann på submission och det var ju aldrig helt fel det heller. Han är en rolig person att se fightas, hyperaktiv och hoppar och studsar runt i ringen. Skymtade även Clay Guidas storebror (brukar vara Clay Guidas cornerman) och han såg för en gång skull lite fit ut. Kanske storebrorn kommer att vinna några matcher nu också, nu när han såg lite mer vältränad ut och inte bara stor och tjock.

Vad var det mer för matcher sen, det var STefan STruve som jag inte trodde skulle vinna men han vann.

Dustin Hazelett som jag trodde skulle vinna vann inte. Han blev tkoad i första ronden. (tyvärr visades inte denna match på tv).

Phil Davis vann sin match på beslut. Trodde han skulle kunna avgöra.

UFC 118

Jaja nu är det snart ufc 118 och då får vi se om jag kanske tom satsar lite pengar på de matcher jag tror jag vet vinnaren på.

Såsom BJ Penn kommer att vinna, Rand Couture kommer att vinna.
Tror även att Kenny Floridan kommer att vinna samt Nick Diaz kommer att vinna.

Nej nu är det dags att gå ner till tvättstugan igen och tvätta rent Thaiboxningskläderna så jag kan träna igen imorgon.

Ni får ha en trevlig söndag.

OO T

Det här inlägget postades i UFC. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>