Rawai i Thailand

Rawai på Phuket, Thailand

Så nu har vi kommit fram till Rawai här på Phuket i Thailand. EFter många flygtimmar och väldigt lite sömn så är vi framme.

Kom hit ca 11.00 så sedan dess så har vi gått omkring lite i Rawai och kollat läget lite, se om vi kunde hitta någonting roligt.

VI har hunnit med att käka lunch, summan blev 80 bath för 2 personer :) det är inte ens 10 kr per person för en lunch. Iofs så då ingick det inte vatten men det hade vi själva 😉

Sedan låg AJ och sov ett litet tag och jag gick och fick Thaimassage för 300 Bath, ca 75 SEK. Hur najs som helst när det är så billigt.

När jag väl kom hem och väckte AJ så gick vi till Rawai Muay Thai och köpte lite saker som vi behövde inför träningen.

Ett par riktiga boxhandskar, shinguard (SKyddar smalbenen), band att vira runt händerna och skydda knogarna, en singlet och ett par thaiboxningsshorts. Detta gick på 4200 bath blev över 1000 SEK. Shit vad dyrt det är att köpa sådana här saker, det värsta är att jag nog inte kommer släpa med mig hem sakerna så blir nog att jag lämnar kvar dom här.

Nu ligger AJ och sover lite till här på soffans medans jag skriver.

TYvärr så kan jag inte posta blogginlägget idag då internet är trasigt här på Le Piman, Rawai. Troligtvis skulle det fungera igen på tisdag eller onsdag, tror inte personalen bryr sig särskilt mycket.

Nu börjar klockan närma sig 17.00 här i THailand och vi ska på marknad och inhandla en massa billiga träningskläder (mestadels t-shirts som behövs). Och vill sig allting väl så tror jag vi börjar träna imorgonkväll. Vi kommer ej att köra morgonpasset måste först sova ut och känna att vi är mer eller mindre fräscha innan vi kör igång.
Just nu är man nämligen inte särskilt fräsch, inte sovit på ca 27 timmar och vi ska vara uppe i ca 3-4 timmar till innan man får nanna kudde. Det ska bli riktigt najs att få sova ett tag.

Så om ni har tur så ska jag uppdatera med mer information om Rawai här på Phuket i Thailand.

Ni får ha en trevlig kväll

Det här inlägget postades i Resor och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Rawai i Thailand

  1. Trist liten by skriver:

    Rawai är en rätt så trist liten by, Nai Harn ska man bo i om man vill bo nära Rawai Muay Thai. Själv så har jag tränat på Tiger Muay Thai och då bodde vi på Tiger Muay Thai and MMA lägret. God mat, bra träning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>