Rawai Muay Thai 2011

Så då har vi varit här i Rawai, Phuket nu i ett antal dagar. Närmare bestämt 16 dagar har vi spenderat på Phuket.

Har blivit en hel del träning på Rawai Muay Thai. Och som jag har sagt innan så är det ett fantastiskt bra gym. Struktur med ordning och reda bland instruktörerna. Duktiga instruktörer som faktiskt har blivit mycket bättre på engelska än vad dom var första gången vi var här.

Två träningstillfällen per dag har det blivit när vi kört som mest. Nu den sista veckan så har jag även skippat all joggning (knäna klarade det inte mer att jogga på hård asfalt), så det har blivit en hel del crosstrainer som uppvärmning, ca 20 minuter före varje pass.

Morgonpasset har då påbörjats ca kl 07:00 med 20 minuter crosstrainer, efterföljt av lite mer uppvärmning och egen stretch. Själva muay thai passen sätter igång kl 07:30 med uppvärmning och stretchning i ca 15 minuter. Därefter var det sparrning, bagwork och lite teknik.

Eftermiddagen börjades kl 14:30 med crosstrainer efterföljt av muaythai passet där vi kört padwork och teknik.

Jaja, vet inte mer vad jag ska skriva. Trött och sliten som tusan känner jag mig ikväll.

Kanske ska säga att min utvägningsvikt när vi tränade för sista gången (för 2011) på Rawai Muay Thai var på 80.3. När vi kom till thailand så låg jag på ca 91 kg. Så har tappat en hel del vikt :)

Ni får ha det så bra där hemma.

Det här inlägget postades i Phuket, Thaiboxning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>