Rawai Muay Thai i Khao Lak

Så nu var det länge sedan jag bloggade. Så nu får jag ta och blogga igen och denna gången om vår resa häri THailand.
Vi befinner oss nu (sedan en vecka tillbaka ) i Khao Lak och bor på Rawai Muay Thai.

Kort sammanfattning är att Rawai Muay Thai här i Khao Lak är en fräschare version av det gamla gymmet i Rawai. Nu med pool och allt vad jag tycker bör tillhöra semesterboendet :) Helt klart helt fantastiskt.

Borde tagit en massa bilder men det har jag inte gjort. Får ta och göra det lite längre fram.
Den enda bilden jag tagit är med min Mac, lite suddig men ni kanske ser. Det är en bild på själva gymmet och bilden är tagen från vår balkong.
Rawai Muay Thai Khao Lak

Var lite skeptisk innan vi åkte hit, kändes som att det inte skulle kunna vara lika trevligt som det var i Rawai. Och även att vi skulle bo på själva gymmet. Hur skulle det gå, skulle det finnas plats vid poolen, hur skulle det funka med maten mm.

Men väl här så visade det sig att det var ett fantastiskt alternativ. Inte bara för att det var flera tusentals kronor lägre pris än att bo på Le Piman utan det är praktiskt nära till gymmet ;), personalen är trevlig här och hittentills så har vi inte haft några problem alls att få plats vid poolen. Helt ärligt så är det sällan det är mer än 4 personer runt poolen.
Sen att rawai muay thai ligger en ca 7 km utan för Khao Lak centrum är inte heller några problem, tar bara en 11 minuter att köra eller så. Straden vid Jw Marriot är inte heller särskilt långt så det tar inte många minuter att köra dit.

Och sen att själva gymmet har blivit större än vad det var förr det skadar inte heller. 4 fullstora ringar, bättre luftgenomströmning, fler sandsäckar osv.
Så helt klart tummen upp för nya Rawai Muay Thai.

Enda som känns som att det saknas är närheten till lite större orter som har mer att välja på (kanske man vill gå på bio, festa). Men det var en av anledningarna till att gymmet flyttade. Här är det inte lika mycket festande som på Phuket och det är lättare att koncentrera sig på träningen.

Sen lite om omgivningarna runtomkring gymmet. Det finns 3 stycken restauranger (förutom den restaurangen som ligger på området). Den bästa är Tik. Fantastiskt god mat, billigt som tusan och trevlig ägarinna. Jag och AJ har kommit överens om att Tiks är en av de bästa restaurangerna vi ätit på i hela Thailand. Hennes Panang kyckling är den bästa panang chicken jaghar ätit. Tom Yum Gung soppan är en av de bästa jag ätit. Så helt klart tummen upp för Tik. Sen är det även billigt 😉

Jag får väl ta och lägga upp lite bilder snart.

Det här inlägget postades i Khao lak. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>