Rawai Muay Thai i Khao Lak

Nu bär det iväg igen till det där varma Thailandet :)

Ska bli oerhört trevligt att äntligen få komma iväg en längre tid och få njuta av sol,bad och härlig träning.
De andra gångerna vi åkt till Thailand så har vi åtminstone tränat 2 veckor på Rawai Muay Thai i Rawai och bott på Le piman. Men eftersom Rawai Muay Thai har flyttat till Khao Lak så kommer vi att bege oss till Khao Lak istället för att testa gymmet där.

Vi har även valt att bo på gymmet, vilket är första gången vi gör. Men eftersom gymmet och bungalows är nybyggda och det finns pool så tänkte vi att vi kunde lika bra testa. Alltid roligt att vara del av den gemenskapen som finns vid Rawai Muay Thai. Känner vi att det är alldeles för sunkigt så var det inte dyrare än att vi faktiskt kan byta boende.

Så vi har planerat att spendera ett par veckor i Khao Lak. Förutom Muay Thai så ska vi även dyka lite utanför Koh Similian. Funderat på att antingen ta en 3 dagars liveaboard eller att hitta något schysst boende på någon utav Similian islands och vara där och dyka i 3 dagar.

Blir det alldeles för tråkigt att vara i Khao Lak så kanske vi tar och åker ner till Rawai och tränar på Rawai Muay Thais gamla gym (Rawai Supa Muay Thai) och bor lite flottare på Le Piman 😉

Just nu så ser jag mest framemot att få åka iväg och få lite sol och värme. Ska bli fantastiskt roligt.

Det här inlägget postades i Khao lak. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>