Rawai Supa Muay Thai vs Rawai Muay Thai

Vi har under de senaste åren varit 4 gånger på Rawai Muay Thai och nu i år så testade vi att åka till Rawai Supa Muay Thai efter vårt besök till Rawai Muay Thai.

Anledningen vi ville testa Rawai Supa Muay Thai var lite för att vi hade 2 veckor då vi inte bokat boende på Rawai Muay thai i Khao Lak och så ville vi åka till Phuket och få lite närme till Patong mm.
Så sagt som gjort så åkte vi två veckor till Rawai och det var meningen att vi skulle träna på Rawai Supa Muay Thai.
Under dessa två veckor så tränade jag 4 gånger på Rawai Supa Muay Thai. Anledningen till att jag bara tränade så lite var helt enkelt att det kändes inte som att tränarna ville undervisa. Träningen var inte lika rolig och inspirerande som den var på Rawai Muay thai i Khao Lak.
Många utav tränarna var samma som tränade när Rawai Muay Thai fanns i samma lokaler. Men tyvärr så tycker jag att stämningen hade försämrats och det kändes inte lika roligt att gå dit.

Ett exempel var sista dagen vi tränade. I vanliga fall så börjar träningen kl 07.30.
Här så lunkade tränarna in efter 07:30 och träningen kom inte riktigt igång förrän lite i 08:00. Och då kändes tränarna rätt så loja. Och betalar man pengar för träningen så vill jag åtminstone ha lite glada tränare och lite ös.

Även om man aldrig ska säga aldrig så kommer vi troligtvis inte att åka till Rawai och träna på Rawai Supa Muay Thai igen.
Senast vi var i Phuket var i November 2011 och på den tiden (fram till Januari 2014) så tyckte jag att det blivit för mycket folk där. Förr var det lite lugn och ro där men nu var det alldeles för mycket folk och för lite ro. Stränderna runt Nai Harn och Yui nu (eller vad den nu heter) var aldrig så fullsmockade förr.

Så min rekommendation är att åka till Rawai Muay Thai i Khao Lak och skippa Rawai Supa Muay Thai.
Vill ni verkligen till Phuket så testa några utav de andra gymmen där. Tyvärr så rann lusten ur oss efter träningen på Rawai Supa Muay Thai så det blev aldrig att vi testade Sinbi Muay Thai. Vi var där och hälsade på Rone, Ges och Rawi men vi tog aldrig itu med att åka dit och träna.

Rawai Muay Thai

Om jag inte skrivit det innan så var träningen på Rawai Muay Thai helt fantastisk. Trevliga tränare som både kunde instruera och var hjälpsamma och glada. Man kände sig varmt välkommen när man kom till Rawai Muay Thai.
Sen en AC bungalow kostade 24000 bath för en månad. Vilket för mig är billigt. Plats vid poolen var det gott om, under den månaden vi var där så var alla solstolar upptagna runt poolen max 2 gånger. Och då låg vi vid poolen de flesta dagar, förutom några dagar då vi åkte till stranden.

Det här inlägget postades i Khao lak, Phuket, Thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>