Red bull ger mig INTE vingar

Kanske många som tycker att Red Bull ger dom vingar och sätter igång dom. SJälv så händer det inte ett smack när jag tar en Red bull. Kanske får gurgla ner ett antal innan det börjar hända någonting. Idag så innan träningen så tänkte jag att jag skulle ta en Red bull och bli lite pigg och kanske lite gladare men Red Bullen hjälpte inte. Och då var det en sådan där superduper extra fin Thailändsk variant av Red bull med extra mycket godsaker. Så istället för att känna sig upplyft så blev det en vanlig träning. ÄVen om den var rolig så känner jag mig väldigt seg och sliten i hela kroppen.

Ont i fötterna och smalbenen har jag, så pass att jag knappast kunde sparka någonting ordentligt idag på eftermiddagen. FÖrmiddagens sparringpass var riktigt jobbigt. Fick möta en som är både snabbare, längre och tyngre än vad jag själv är. Bra räckvidd har han och även tränat MMA i 1 år så mycket stryk fick man. Sparrats ett par gånger men idag kändes det som jag inte riktigt fick loss kombinationerna så det blev halvkassa utfall och även om jag fick in ett par stycken fina vänstrar och ett par fina sparkar så var det jag som fick mest stryk :/

Jaja det är väl bara att komma igång tills imorgon och pusha sig själv för att bli bättre, snabbare och lite mer flexibel.

Några bilder på mina fötter och ben, BLåmärkena på benen synes inte särskilt bra men dom kommer nog tills imorgon :)

Även en bild på mitt knä efter lite knäande på säckar och annat roligt under dagarna här nere :)

Så det var väl det för idag, imorgon så blir det nog en bättre dag och då ska vi kriga vidare :)

Bara hoppas att man läkt lite under natten så man kan sparka igen.

Det här inlägget postades i Resor, Thaiboxning, Thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>