Red Dead Redemption och Playstation 3

Förra gången jag köpte en spelkonsol var när jag köpte Xbox. Det var för att spela något sagan om ringen spel. När jag väl spelat i genom de 3 spel som jag var sugen på att spela
så hittade jag Red Dead Revolver. Helt underbart spel där man red omkring och pangade och grejjade.

Efter det så har det mitt spelande legat nere och har har någon liten period då jag spelat Call of Duty (1,2) och något Medel of Honour, dessa var alla spel som handlade om andra världskriget.

För ca 1.5 år sen så började jag spela Call of Juarez, bound of honour eller vad det nu heter och det var ett förträffligt western shoot-em-up spel. Tyvärr kändes det som att världen var rätt så liten och det tog inte lång tid innan spelet var slut.
Därefter har jag gått och tittat om det funnits andra western spel som skulle vara värda att spela. Eftersom Red Dead Redemption verkade vara det bästa inom den genren så kände jag mig sugen på att köpa Playstation 3 och börja spela.

Så nu ca 1.5 vecka senare så har jag spelat och kommit rätt så långt i ni spelet. Och Red Dead Redemption är det bästa spelet jag någonsin spelat.

Så när jag är klar med det spelet så kommer det nog dröja ett år innan jag börjar spela ett nytt spel. Och det spelet hade jag tänkt skulle vara Assassins Creed 3. Men när jag väl är klar med Red Dead Redemption så kommer jag nog inte vara sugen på att lägga så mycket tid på ett spel på en bra stund.

Så ikväll så blir det nog lite spelande igen :) (AJ blir så glad då ;))

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>