Rolex Submariner till salu

Så nu har jag bestämt mig för att sälja min gamla Rolex Submariner klocka. Har haft den nu i ett antal år och det börjar bli dags att uppgradera till en nyare och kanske lite mer avancerad modell av Rolex.
Rolex Submariner

Köpte min Rolex Submariner i slutet av 2002 och har inte ångrat mig att jag köpte den men skulle nog köpt en Daytona när jag ändå var igång. Så vi får se om jag får sålt min Rolex och se om jag inte kan uppgradera mig med en Rolex Daytona istället.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar till Rolex Submariner till salu

 1. Rolex fantast skriver:

  Vad fick du egentligen för din Rolex Submariner och har du köpt en Rolex Daytona än.

  Skulle gärna vilja ha en Rolex klocka men jag tycker dom är lite väl dyra för att ha råd att köpa en.

 2. Magnus skriver:

  Hej!

  vad ska du ha för klockan?

  MVH Magnus

 3. admin skriver:

  Klockan är såld för 35.000.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>