Ruzzle fusk från 70 till 150 ord

Innan så har jag haft ett rekord på typ 73 ord eller något snarlikt. Nu så fick jag 150 ord och sen orkade jag inte leta mer.

Anledningen jag fick så många ord var själklart att jag fuskade. Som jag skrev innan så har jag varit magdålig nu i några dagar och i Söndags natt så låg jag och klurade på appar som man kanske skulle kunna utveckla.
Och då så funderade jag lite på det med tid i ett spel och att spelet kunde pausas mm (Som i bla Ruzzle). Och när jag tänkte vidare på det så tänkte jag att jag skulle testa att spela 1 minuter och typ 15 sekunder och sen ställa tillbaka klockan med 1 minut.
När jag gjorde detta och klickade tillbaka spelet så hade jag efter ändringen av klockan 1 minut och 45 sekunder kvar att spela.

Gjorde det två gånger och såg att det hela fungerade.
När väl den rundan var klar så spelade jag en runda till och då gjorde jag samma sak fast jag satte tillbaka klockan med 5 minuter. Det visade sig då att jag hade 6 minuter och några sekunder kvar av Ruzzle rundan 😉

Hade jag kombinerat detta med att skriva in alla bokstäver i någon online fuskgenerator så hade jag nog kunnat hitta väldigt många fler ord.

Instruktioner på exakt hur fusket gick till kommer i nästa post. Instruktionerna för Ruzzle fusket

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>