Sälj sälj sälj sälj och tjäna pengar

Det är mitt ledord för dagen :)
Sälja är vad jag har gjort, åtminstone på aktiemarknaden. Köpte på mig en del Swedbank i torsdags förra veckan, även lite i fredags för att försöka jämna ut förlusterna. Och trodde inte att dom skulle gå upp så här mycket denna veckan men det gjorde dom. Shit över 11 % idag, det är aldrig helt fel för lilla mig :)
Kontentan av detta blev att jag istället för att förlorat en hel del pengar så tjänade jag på affären istället :)
Och när jag tjänar pengar så är jag alltid lika glad :). Så glad att jag ska lägga en länk till en sida som handlar ju om att tjäna pengar. Tjäna pengar på aktier och annat smått och gott.
Förutom detta så har jag varit och vaccinerat mig inför vår Thailandsresa som vi ska göra nu i sommar. Bara lite mer än en månad sen åker vi iväg en hel månad till Thailand. Ska bli najs att få träna thaiboxning, dyka, äta riktigt god mat och även dricka en massa trevliga drinkar. Ser verkligen framemot det hela.
Hade även haft för mig att jag skulle på undersökning idag eftersom det är lite mer än en vecka sedan jag gjorde min ögonlaserbehandling, men det visade sig att det är inte förrän den 24’e. Så det är rätt så många dagar tills att jag ska och kolla ögonen igen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>