Shark Point dykning på Tisdag

Nu har vi varit i THailand sedan den 15 december och vi har tränat en hel del Muay THai. Även om både jag och AJ har blivit dåliga av både det ena och det andra så har AJ lidit mest. Hon har fått både maginfektion och nu har hennes knä hoppat ur led och sen hoppat tillbaka igen. Jag har bara nu lite ont i halsen så jag skippade träningen idag igen.

Hur som helst med all den träning och fokus som vi har lagt kring träningen så hade jag inte tänkt att åka ut och dyka, men så pratade jag med en av andra som gick och tränade på Rawai Muay Thai. Och han sa att han förra vintern varit på en dyktur där man fick se hajar.

Och vad är det enda jag egentligen vill se under vattenytan. Jo det är HAJAR. Så jag har nu bokat en dyktur ut till tre ställen. Ett av dessa är Shark Point sen skulle vi nog också dyka på King Cruiser och det tredje stället kommer jag ej ihåg.

Det enda jag egentligen bryr mig om är Shark Point. Så nu hoppas jag verkligen att jag kommer att få se en livs levande haj när jag är ute och dyker.
Dykning utanför Phi PHi, Phuket, Krabi Thailand

Vi var på någon Shark Reef eller Shark Bay när vi snorklade på Koh Tao. Och även om många utav våra vänner på båten såg hajar så såg jag inte en enda haj. På Shark Reef på Koh Tao så var det svartfenade revhajar man skulle se. Men här på Shark Point utanför Phuket, Thailand så är det Leopard hajar som man med största sannolikhet ska få möjlighet att se.

SÅ det ser jag verkligen framemot att få göra.

Jaja nu börjar det bli dags att väcka AJ så vi kan gå och äta frukost, men ni får ha en trevlig dag och så hoppas jag att ni håller tummarna så jag får se några hajar nu på Tisdag när vi dyker på Shark Point, Thailand.

Det här inlägget postades i Phuket, Thailand och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>