Sista dagen på fallskärmskursen

Igår (Lördag) var det sista dagen på fallskärmskursen. Avslutade med testuthopp, drillar och även två små prov. Ett som var teoretiskt och ett som var praktiskt (Reservdrag i olika situationer).

Hur som helst så var ju planen att vi skulle hoppa första gången igår och även idag men då det var dåligt väder igår så blev det ingen fallskärmshoppning då. Och dom hade utlovat dåligt väder idag så jag tog sovmorgon. Kändes lite halvkasst när jag vaknade (alltså vädret). Så jag skippade helt sonika i att åka ut och hoppa.
En vän åkte dit och hoppade så får väl höra av honom om jag missade någonting.

Hur som helst nu så är det söndag och efter all tvätt och inhandling är gjord så ska vi ut till min morsa och farsa och fira mors dag. Blir att vi åker hem till dom och sköter grillandet. Kan j uinte riktigt grilla här i vår fina lägenhet 😉

Ni får ha det så trevligt så höres vi och då kan jag förhoppningsvis skriva om mina första 4 fallskärmshopp som jag verkligen hoppas hinna med på Torsdag.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>