Skidåkning i helgen på Vallåsen

Först så var jag och tittade på när Ellen var på gymnastik. Därefter så kom både Emil och Ellen hem och sov över här.
Så det blev lite Star Wars lekande, inhandlande avgodis och sen så lagade vi Hamburgare (Någonting sombåde Emil och ELlen tycker om).

Nöjda och glada efter maten så tittade vi på Smurfarna. Rätt så underhållande film som både Emil och Ellen tyckte var rolig.

När klockan började närma sig 21:30 så hade Ellen redan somnat och det tog inte många minuter innan Emil somnade när vi väl la honom i hans säng.

Sen på Lördagen så väckte jag både Emil och Ellen kl 05.35, då var det dags att gå upp och äta för att sen hämta systeryster och Stefan för att åka upp till Vallåsen.

Ringde och väckte systeryster och Stefan då dom hade försovit sig.

Efter lite om och men så var vi vid Vallåsen kl 08:00 och det tog bara ett par minuter att få tag i skidor. Sen fick vi sitta och vänta tills att liftarna öppnade kl 09.00

Sen blev det åka av med både systeryster och hennes familj, Pappa Bengt hängde också med samt även min moster och Marco.
Även om det var roligt att åka skidor så blir man rätt så lätt trött på backarna, det är inte något större utbud så jag tyckte det räckte med skidåkningen redan vid 14.00. Och eftersom alla verkade tycka samma sak så körde vi hem då.

Väl hemma var man rätt så seg men det blev bättre efter att man käkat lite ordentlig mat, så när vi åkte till Mia och Daniel så var man faktiskt rätt så pigg. Hos Mia och Daniel blev det en hel del goda tilltugg,snacks och en massa trevlig sällskap med spel och samtalande.

Så allt i allt så var det en rolig Fredag och en trevlig Lördag.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>