Snabbare sida

Så nu har jag bytt till nya wordpress 3.03 och då även passat på att byta ut templaten. Använder mig innan av ett program som hette artisteer. Detta pga att jag är så kass på att göra templates/hemsidor.

Men mitt webbhotell ligger på Loopia och dåhar det gått hur segt som helst att använda mig utav denna template. Anledning är att templaten använde sig av 30 olika bilder i olika storlekar. Så detta var 30 anrop till webbservern varje gång någon skulle titta på min fina blog. Vilket gjorde att bloggen var superlångsam och troligtvis därför jag aldrig fick några hits heller. GOogle tycker inte om långsamma sidor.

Så nu har jag bytt ut mitt theme mot det standard twentyten templaten i WordPress 3.0.3. Bara slängt dit min gamla header och min gamla bakgrundsbild. Så får vi hoppas att jag får lite mer besökare.

Hur som helst så ska jag väl snart börja packa ihop inför resan till Thailand, men först så ska jag slänga upp lite hemsidor och kopiera det som är vettigt till datorn vi ska ha med oss. Det är viktigt att man har med sig sina program så man fortfarnade kan vara lite produktiv när vi är i Thailand.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>