Snart 1.5 månader på Koh Samui

Snart 1.5 månader på Koh Samui

Ja vad ska man säga förutom att det har varit riktigt jäkla skönt att komma bort från jobb och Sverige för att spendera tid här på Koh Samui.

Tycker om Koh Samui mycket bättre än bla Phuket. Även fast Thaiboxninggymmet på Phuket (Rawai Muay Thai) var mycket bättre än Superpro Samui så måste jag ändå säga att Chaweng är trevligare.

VI får se om det blir Lamai till julen eller hur vi ska spendera December månad.

Hur som helst så har det varit fantastiskt att bo här, rensa sina tankar lite, träna och bara njuta.

Nästa etapp av resan kommer att gå till Koh Tao. Där har jag bokat in en Freediving kurs (AJ ska träna Muay Thai hela dagarna). Så vi får se vad mer som händer på Koh Tao.

Men vi har ju för böveln en hel vecka kvar här på Koh Samui. SÅ vi kommer att hinna med många träningspass till, äta mycket god mat och även göra andra roliga saker.

Viktminskning av träningen

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder i slutet av resan så ni alla kan se hur det ser ut när vi varit borta i 4.5 månader 😉

Hittentills så har jag tappat ca 5 kilo. Gått ner från ca 91.? kilo till 86.? kilo. Det är väl egentligen utan att egentligen engagera oss alldeles för mycket.

Visst har vi tränat, och visst har vi skurit ner på både läsk och godis. Men vi har fortfarande ätit det vi tycker om plus en massa skräp såsom McDonals, Pizza Hut och en JÄKLA massa Oreos, fruktdrinkar och annat som innehåller så mycket socker så det knappt går att förstå.

Vi har gått på buffe ett antal gånger.

Men det är nog slut med det nu när vi ska till Koh Tao, Vietnam och Koh Lanta. Tror inte vi kommer att ha ett så rikt utbud av Europeisk mat som vi haft här på KOh Samui. Utan vi kommer nog mest käka thaimat utan uppehåll (såsom vi gjort innan, typ ätit thaimat 4-5 dagar i veckan och sen käkat något annat dom andra dagarna).

Men som tur väl är så finns fortfarande Oreos 😉

Kommer troligtvis att bli mer träning av det hela. Här har vi varit lite slöa, tyckt det var långt till gymmet + att träningen inte varit världens roligaste. Men vi siktar i framtiden att utöka vår träningsdos till ca 10 träningspass i veckan från nu när vi kört ca 5-6 träningspass i veckan.

Det var nog det jag tänkte skriva idag, ha en trevlig kväll så höres vi en annan dag.

Det här inlägget postades i Koh Samui, Thaiboxning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>