Snart en vecka sedan ögonlaseroperationen

Nu är det snart en vecka sedan jag gjorde min FS-lasik ögonlaseroperation. Och hittentills har allting gått riktigt bra, kanske lite torr i ögonen om det tex blåser lite ute eller så. Förutom det så händer det inte så mycket, ser framemot att kunna tvätta bort allt mög runt ögonen utan att riskera någonting. Den första veckan så ska man ju inte få vatten i ögonen så det blir inte så mycket tvättande och ögonfransarna börjar bli rätt så fyllda med en massa mög. Så gnugga sig ren lite runtomkring ögonen hade inte varit helt fel nu faktiskt.
Kommer även att skriva ner information om min ögonlaseroperation på Synen – Mer om ögonlaseroperationer där ni kommer att kunna läsa och diskutera om hur det går till med ögonlaseroperationer och annat som har med synen att göra.

Annars så håller jag på att hjälpa mina fina flickvän Anneli med att ordna en blogg. Så även hon ska blogga om allt möjligt roligt, igår köpte hon en domän och så kommer hon själv att göra en design till WordPress (som hon kommer att göra som blogg cms). Så räknar med att hon har klart sin blogg typ till i helgen. Så får det bli en till wordpress installation.

Annars så var vi och tuggade lite lunch på Jensens böfhus i Malmö alltid lika gott. Åt deras goda kycklingfile.

Det här inlägget postades i FS-Lasik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>