Snart Thailand

Snart Thailand

Eftersom jag sitter är på Tåget och är trött som en hel gnu så kan jag lika bra skriva lite om Thailand. Om ca 12 dagar så beger vi oss iväg till Thailand för en längre semester.

Kommer att bli fantastiskt trevligt och roligt att få åka iväg. Även om min axel kanske inte är bra dom första veckorna så ska det bli skönt med semester. Slöa, läsa och ta det lugnt. Börjar verkligen bli dags att få lite semester. Krafterna har krympt, orkar inte med att mecka datorer på kvällarna ens. Inte sugen på att göra någonting egentligen. Det är ett tydligt tecken på att jag behöver semester.

Och vad kan då bli bättre än att få åka till Thailand för att träna Muay Thai, få lite sol på kroppen, äta gott och bara njuta.

Hoppas att jag har fixat allting som behöver fixas. Det enda jag vet som är kvar att fixa är.

– Sälja bilen. Förhoppningvis blir bilen såld. Om inte så ska jag kontakta Qpark och be dom om 5 månaders lappar. Så betalar vi dessa på ett bräde och ber AJ’s föräldrar slänga in lapparna i bilen.
– Köpa nya löpskor. Fick ett par (2) presentkort på Löplappet när jag fyllde 35. Vilket var en helt kalasbra present då jag behöver köpa nya joggingskor. Så nu på Lördag tänkte jag åka inom och handla ett par sådana.
– Gå ner i bankfacket med de få sakerna av värde som vi har i lägenheten.
– Krukväxterna ska hem till AJ’s föräldrar så dom kan vattna dom.

Det är väl det enda jag egentligen behöver fixa till innan vi beger oss. Kanske AJ har något mer att tillägga då hon troligtvis har fler saker hon tycker vi ska göra innan vi kan åka.

Så om ett par dagar så ligger man på Chaweng stranden på Koh Samui och bara njuter av vädret, kanske får en massage på stranden. Äter god mat och njuter av livet.
Enda tills axeln är redo för att börja tränas, då blir det Muay Thai från morgon till kväll. Förhoppningvis så blir det några timmars träning om dagen, det hade min kropp behövt :)

Planen är som sagt att vi spenderar 1.5 månader på Koh Samui, vi har planerat att träna på Pro Samui Muay Thai. Därefter ska jag ut och dyka på Koh Tao. Sen har det gått nästan 60 dagar och då måste vi lämna Thailand. Detta gör vi genom att åka till Vietnam och vara där i en vecka.

Efter det har vi bara bokat 1 vecka på Koh Lanta. Sen har vi öppet och har inte bokat någonting. Så då får vi se vad vi gör för roligt :)

Det här inlägget postades i Phuket, Thaiboxning, Thailand och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>