Snö och åter snö

Tittar man ut så ser jag hur mycket snö som helst :) och det är ju alltid roligt.
Men sen tänkte jag att tänk dom som har en stor tomt eller som (en arbetskollega) som måste varje morgon skotta bort snö som plogbilen kört upp vid hans infart. Dom senaste morgnarna så har han behövt skotta bort 1 meter hög och ca 1 meter bred snövall utanför hans infart. Det hade inte varit någonting roligt det att göra det VARJE morgon. Tänkte jag skulle säga till min kollega att han bör titta på Snöröjning i skåne så kan han outsourca din snöskottning varje morgon och själv slippa besväret.

Så för husägare så är det nog inte lika kul att det är snö varje morgon för snöskottningen kan verkligen ta död på en. Själv så skottade jag snö senaste när vi var uppe i stugan i början av 2010. Sedan dess har det inte blivit någon snöskottning, vilket är tur. Min rygg är inte riktigt kry och fick nästan ryggskott av snöröjningen som jag utförde. Iofs så var det en liten snöskyffel jag hade så fick gå framåtlutad hela tiden och det tyckte min rygg inte om för 5 öre. Men som sagt det är tur att man inte behöver skotta snö varje dag.

Nej nu ska jag nog ta och fortsätta jobba ett litet tag till innan det är dags att gå till gymmet och träna lite styrketräning + lite box. Hade jag haft hus + tomt så hade jag sluppit gå till gymmet då kunde jag ju bara gått ut och skottat snö 😉

Så ni som har hus och skottar snö har det bra ni

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Snö och åter snö

  1. Snöskottaren skriver:

    Med deta vädret så har jag behövt skotta uppfarten nu till vårt hus 5 gånger. Det börjar bli jobbigt för ryggen med all snöskottning.

    I vårt grannskap har också fått utskickat att det är vi som står för snöskottningen av trottoaren som är precis utanför vår tomtgräns. Så det blir ännu jobbigare. Får kanske ta och ringa dom där snöröjning i skåne och se om jag inte kan få lite hjälp med all snöröjning utanför tomten. Min rygg orkar inte mer.

    Eller kanske man ska ta och köpa sig en snöslunga så blir det lättare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>