Söndagen efter ufc 113

Så då har man spenderat söndagsmorgonen framför tvn och kollat UFC 113.
Ett par ord så här efter matcherna från mig.
Josh Koscheck och Paul Daley matchen kanske inte var världens mest roliga match men det var fortfarande riktigt bra taktik av josh att gå in och göra en massa nertagningar och så stopp på Daleys knockoutslag. Så bra exekverat. Annars så tycker jag Josh filmar lite mycket, händer rätt ofta att han börjar blinka och ta sig för ögonen har hänt ett par matcher innan när någon gör något olagligt.
Sen underar jag egentligen vad dom låg och pratade om, för dom sista 40 sekunderna så kunde man se att både Josh och Paul Daley sa något till varandra. Jag tror att det var därför som Josh fick sig ett slag sådär efter matchen. Sen får vi se vad det får för konsekvenser för Paul, troligtvis någon form av avstängning och böter. Egentligen borde Dana och UFC stryka honom från framtida matcher eller ge honom något hårdare straff då det är helt oetiskt att slå till sådär efter att matchen är stoppad. Jaja det återstår väl att se vad som händer, men jag tror inte Paul kommer att få något hårt straff. UFC behöver någon engelsk stjärna så att dom kan växa och bli större i Europa och då kan dom inte ta bort den största och nyaste tillskottet från Europa.

Shogun mot Lyoto matchen var händelsefull och Shogun gjorde sina tjurrusningar och fick ner Lyoto och knockade honom. Lite roligt med matchen var i början när domaren stod och pratade och sa att ”touch gloves …..” så fattade varken Lyoto eller Shoguan någonting men när domaren gjorde lite tecken att dom skulle touch gloves då gjorde dom det :).
Lite kasst är det att människor som tjänar sina pengar i en sport där alla runtomkring pratar engelska så har dom inte lärt sig någon engelska alls.

Kimbo slice mot Matt Mitrione. Vad ska man egentligen säga. Kimbo har tappat stingen tycker jag. Tror han hade tjänat bättre på att börja boxas istället, han ser inte riktigt ut att behärska MMA.

Den matchen där det hände mest tyckte jag var Sam Stout mot Jeremy Stephens. Aktiva människor och mycket som hände.

Och nu åter till min ögonlaserbehandling. Vi var ute igår, iofs en kort runda men det blev lite fina cider och någon öl.
Märktes i morse att jag hade väldigt torra ögon och fick ta droppar 2 gånger i morse för att få tillbaka perfekt syn. Jobbigt, får se hur det blir nästa helg då vi ska ut på riktigt och vara ute hela natten :)

Jaja, vill tacka Waltherskan för en superb middag.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>