Spara pengar på valuta

Hej ni glada besökare av min fina lilla blogg. Idag så skulle jag förbereda mig inför vår resa genom att växla pengar.

Och det första jag brukade göra var att gå och växla på Forex. Men det gjorde jag inte idag utan jag satt och kollade upp vad växlingskurserna var på andra ställen (dvs andra banker). Och fann till min förvåning att jag sparade ca 3-4 procent på att växla pengar hos Nordea jämfört mot Forex. Och ni kanske tycker att det inte blev särskilt mycket pengar.

Men för vår del som växlar rätt så mycket pengar så blev det att vi fick ett antal 1000-bath pengar mer än vad vi hade fått om vi växlat hos Forex.

Så mitt råd lyder att dubbelkolla växlingskursen på andra banker/ställen innan ni väljer vart ni ska växla. Det kan ni spara mycket pengar på.

Snäll som jag är så la jag upp denna information på en sida där man kan läsa mer om att spara pengar. Den sidan heter Spara pengar idag så nu får alla andra människor också tips om hur dom kan spara pengar på att växla rätt.

Jaja nu ska jag kolla på Avatar och njuta utav resten av kvällen.

Det här inlägget postades i Resor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar till Spara pengar på valuta

 1. Valutainfo skriver:

  Hittade denna post och ville bara skriva att ni kan se valuta och valutaväxlingskurser från olika banker på http://www.valutainfo.se

  Tjänsten är gratis att använda sig av och det är finns mycket pengar att spara.

 2. Mer valuta för pengarna skriver:

  Var inne och tittade på valutainfo.se och såg att det går att spara rätt så mycket pengar genom att växla rätt. Fast man måste växla rätt stora summor pengar för att det verkligen ska betala sig.

  Nordea har ju tex en växlingsavgift på 50 kronor och så har även många andra banker. Så ska man bara växla typ en 1000 kr eller så blir det ändå billigare att gå till Forex.

  Men visst går det att spara pengar på att växla på rätt ställe.

  Har du andra spartips så får du gärna skriva dessa också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>