Spelat fotbollsgolf och ätit på Zicos

Igår var det Lördag och efter ett riktigt schysst morgonpass på gymmet (orkade inte gå upp tidigt och gå på Thaiboxningspasset så jag körde egen styrketräning istället) så bestämde vi oss för att köra och boka biljetter till Koh Tao vid Bangrak. Därefter så käkade vi lunch vid Choeng Mon och sen blev det fotbollsgolf här på Koh Samui

Roligt att testa på. För er som aldrig spelat fotbollsgolf så gå det till så att man får en fotboll och så ska man sparka den mot flaggan och förhoppningvis få ner den i hålet. Påminner om minigolf fast banorna är längre och man använder sin fot för att sparka bollen.

Roligt att testa på. Banan var på 18 hål och hade ett par på 66 slag. Jag klarade det på 76 slag medans AJ klarade det på 70 slag. Hon är en riktig formidabel motståndare när det gäller minigolf och nu då fotbollsgolf.
Fast jag var den enda som lyckade sänka en ordentlig ”hole-in-one”. AJ gjorde även en hole-in-one fast på fel hål. Hon sparkade ut mot hål nummer 4’a. Fast bollen studsade tillbaka och gick ner i hål 5 istället.

På kvällen så blev det en fin middag på Zicos. Fantastiskt gott kött och en mängd av dom. Fick ta själv från salladsbordet och få en massa sideorders (potatis, grönsaker). Sen gick kyparna runt med spett till de olika bord så skar dom av köttet/fisken man ville ha.
Det fanns Lamm, Nötkött, Fläskkött, kyckling men även Fisk och skaldjur att välja på.

Hur gott som helst.

Här är lite bilder från gårdagen här på Koh Samui och fotbollsgolf samt Zico.

Fotbollsgolf på Koh Samui
BIlden är när jag precis sparkat ut bollen från utslagsplatsen.

Buffe på Zicos - Koh Samui
Gott gott på Zicos

Det här inlägget postades i Koh Samui och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>