Strikeforce: Fedor mot Henderson

Gick hem tidigit igår, hade ont i axeln så pallade inte vara kvar mer. Bättre att gå och vila när det gör för ont :)

Hur som helst så gick jag upp tidigt imorse och tittade på Strikeforce evenemanget.

Dan Henderson mot Fedor Emelianenko

Kollade på Fedor Emelianenko mot Dan Henderson. Såg invägningen igår och då vägde Dan Henderson 207 pounds. Fedor vägde typ 227 pounds. Det var en bra sluggfest där Fedor Emelianenko blev träffad rätt så bra av Dan Henderson. Slutade med att Fedor fick ner Dan, för att sedan Dan skulle smita undan bakvägen för att sedan knocka ut Fedor. Iofs så kändes det lite som att Fedor var med efter 0.5 sekunder så domaren borde ha låtit matchen gå i ca 2 sekunder till. Hur som helst så var det en bra match och spännande att se. Tyvärr har nog Fedor Emelianenko blivit gammal och klarar kanske inte av träningen eller att ta stryk som förr. För när han var med i PRide så dominerade han, därefter gick han inte mot något riktigt motstånd på flera år innan han började i Strikeforce.

Att han förlorade mot en person som Dan Henderson som lätt fortfarande klarat vara med i Middleweight (185 pounds) kanske är slutet för vår ryska vän. Trist att se men ska han fortsätta så tror jag att ha måste byta gym, tränare och kanske även gå ner en viktklass. Men med det vi har sett dom senaste matcherna så är frågan om han ens skulle kunna klara av att göra bra ifrån sig där. Mot snabbare motståndare :/

Så det är kanske helt enkelt tid för Fedor Emelianenko att sluta :/

Dan Henderson tycker jag egentligen förtjänat att gå i UFC och möta bättre motstånd än vad han har i Strikeforce. Skulle vara kul att se en till match mot Anderson Silva eller kanske mot någonannan i LHW (205 pounds) klassen i UFC. Tex Quinton Jackson eller Jake Shields.

Ang andra delar av Strikeforce kortet så såg jag Paul Daley mot Tyron Woodley. Tyron Woodley kontrollerade Paul på marken en stor del av matchen och vann på Unanimous decision.

Dom andra matcherna var också Unanimous decision så har inte tittat på dom.

Nej nu är det nog dags att gå upp och göra något roligt med resten utav dagen.

Ha det så bra.

Det här inlägget postades i Strikeforce, UFC och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>